06 47 50 27 44

Diensten@keyzorg.info

Keyzorg Ervaringen

“Ayten is een krachtige, maar zorgzame hulpverlener. Zij kan direct zijn, maar is vooral erg rechtvaardig. Zij heeft oog voor zowel de cliënten als de medewerkers. Maar wat ik vooral heel mooi vind is de benadering van ayten. Als ayten binnenkomt op de werkvloer neemt zij een positieve vibe met zich mee en dit draagt zij over aan haar omgeving. Zij is erg creatief in gesteld en dit komt terug in activiteiten, maar ook ik haar denkvermogen. Door haar vele ervaring kan zij elke situatie vanuit diverse invalshoeken bekijken en kan zij de collega’s tot denken zetten! Flinke aanwinst binnen de hulpverlening!”

Lisa Loijer
Senior groepsleiding
‘Sheerenloo, Groot emaus


“Ayten, een daadkrachtige vrouw en fijne collega!
Is betrokken, hulpvaardig en heeft passie voor het werk. Kan goed aansluiten bij de behoeften van de cliënt, is hierin zorgzaam en creatief.
Als collega is ze betrouwbaar, kan zich goed aanpassen aan haar omgeving en staat hierbij open om in contact te komen met elkaar.”

Jill van der Heide
Sociaal Pedagogisch Werker
Dimence


“Ayten is een hardwerkende vrouw die aansluit bij de cliënten. Ze gaat altijd een stapje verder en is er altijd voor de cliënten. Werkt hard en heeft totaal geen 9 tot 5 mentaliteit.”

Maijra Sheikh,
RIBW AVV, GGZ


“Ayten is een betrokken werker die de beste zorg wil voor de cliënten en daarvoor opkomt. Ze staat open voor cliënten, biedt een luisterend oor, laat haar gevoel spreken en werkt vanuit haar hart.
Ditzelfde geldt ook voor de omgang met haar collega’s. Ze kan goed feedback geven en ontvangen.”

Astrid Selman
RIBW AVV
Volwassenen met een psychiatrische achtergrond


“Ik heb Ayten leren kennen als een betrokken hulpverlener met het hart op de juiste plaats.
Ze heeft oog voor de “vraag-achter de vraag”. Ze weet zelfs de zorgmijders te bereiken, heeft een lange adem en stelt altijd het belang van de cliënt voorop.
Haar positieve insteek maakt dat ze bij veel cliënten een ingang weet te vinden.
Haar multiculturele achtergrond zorgt ervoor dat ze bij cliënten met een andere nationaliteit makkelijker vertrouwen wekt, wat het hulpverleningsproces alleen maar ten goede komt.
Ze beschikt over enthousiasme en een tomeloze energie, kwaliteiten die ervoor zorgen dat ze dingen voor elkaar krijgt die andere hulpverleners niet-of niet zo snel, voor elkaar krijgen.”

Oud collega SK
Ribwavv Westervoort


“Ayten is een persoon die zowel cliënten als collega’s met alle respect behandeld. Haar oprechte enthousiasme heeft een positief effect op de personen om haar heen en op de werksfeer. Verder staat Ayten open voor feedback en haar kristische en verfrissende blik zorgt voor veel leerzame momenten. Als stagiair zijnde heb ik Ayten haar begeleiding als bijzonder fijn ervaren.”

Noreen van Hoof
Stichting ORO
Stagiair HBO verpleegkunde


“Ayten is een harde werker, een bevlogen en betrokken hulpverlener met een duidelijke visie. Naast de cliënt staan als dit nodig is, maar ook duidelijk en helder in wat client’s eigen verantwoordelijkheid is.
Heeft jarenlange praktijk ervaring in het werken met cliënten in veel verschillende zorginstellingen.
Heeft zelf workshops gemaakt en gegeven om de deskundigheid van collega’s en zichzelf te vergroten. Kortom een vrouw met daadkracht, visie, flexibel, onafhankelijke denker.”

Caroline Habaets
Maatschappelijk werker
Jan Pieter Heije
Specialistische Zorg en Hulp


“Ayten is een erg open persoon met een open communicatie naar zowel collega’s als cliënten. Ze heeft het beste voor met de cliënten en werkt vanuit het geluk van de cliënt. Ze heeft overzicht over neventaken en voert deze dan ook zorgvuldig uit. Het ontvangen en geven van feedback staan ook in haar woordenboek, buiten het bovengenoemde wil Ayten ook leren en haar kennis verbreden. Wanneer ze iets niet (zeker) weet zal zij hier vragen over stellen en toepassen.”

Maikel van de Water
Ondersteunend begeider B
ORO


“Heb Ayten leren kennen als een professionele deskundige begeleider voor verschillende doelgroepen!
Betrokken en met passie zet ze zich in!”

Patricia Bies
Voormalig accountmanager Kroek&Partners


“Ayten is een betrokken hulpverlener. Ze doet het werk vanuit haar hart. Ze kijkt naar wat iemand wel kan ipv wat iemand niet kan. Als collega heb ik prettig met haar samengewerkt. Ze durft kritisch naar zichzelf te kijken en staat open voor feedback. Ook feedback geven doet zij op een opbouwende manier.”

Yochem
Medewerker begeleider
RIBW AVV, GGZ


Ayten is een multi- inzetbare flexibele werker. Ze heeft snel oog voor de vraag van de cliënt en weet daar op in te spelen. Ze kan snel schakelen tussen diverse clientvragen en haar houding daarop aanpassen.

Ayten is recht door zee, communiceert open en is collegiaal. Ze heeft oog voor (het welzijn van) collega’s.
Josien Vereijken
Zorgcoördinator ORO

Zorg voor mensen met een (ernstige verstandelijke beperking en complex gedrag.

Josien Vereijken
Zorgcoördinator OROZorg voor mensen met een (ernstige verstandelijke beperking en complex gedrag.


“Ayten kan heel goed aansluiten op de mens die voor haar staat. Vanuit dat contact, in combinatie met het kunnen bieden van structuur en evt. kaders is ze in staat een positieve invoed uit te oefenen op gedrag en ondersteuningsvragen! Ze heeft hierbij altijd oog voor het hele systeem: familie , omgeving en diversiteit.

Heleen Klein Hulse

Coordinerend begeleider Gehandicaptenzorg.